skip to Main Content
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St Andrew
Thorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St AndrewThorpe St Andrew

Thorpe St Andrew

A two-storey rear addition to a pre-war house on the edge of Norwich.

– Broadland District Council Enhancement Award 2018

The building provides a generous new family kitchen with a master bedroom suite over.

The single-storey timber clad ‘pavilion’ forms a positive linking element which does not conflict with existing first floor windows.

The building is timber-framed and clad with handmade brick, in the same English garden wall bond as the existing house. Timber cladding gives a visual connection with the surrounding woodland.

Sliding pocket doors slide into the external walls to give a wide, clear opening onto the terrace.

Completed in 2016

Photos: Richard Lee Photography

Back To Top