skip to Main Content
Thompson Community Hall
Thompson Community Hall
Thompson Community Hall
Thompson Community Hall
Thompson Community Hall
Thompson Community Hall
Thompson Community HallThompson Community HallThompson Community HallThompson Community HallThompson Community Hall

Thompson Community Hall

The village of Thompson in West Norfolk had been seeking to replace their old Community Hall for many years. Following receipt of a generous legacy, the project was finally able to move ahead and we were appointed to design the new building in 2016.

This project represents the culmination of a real community-led process. The building was completed in December 2017 and since then has become a focal point for the village, providing much needed facilities in a striking contemporary design that is appropriate to its time and place. Sited on the Millennium Green, in the heart of the village, it makes the most of the location, embracing the view and reinforcing links with the surrounding landscape.

Back To Top